lykken er at få feedback 3


quill-to-paperLykken er at åbne brevkassen og finde sådan en hilsen her fra en korsanger. Det gør hver eneste node skrevet, hver tone indspillet, hver eneste tanke tænkt det hele værd. Med tilladelse fra brev-skriveren har I fået lov at læse med over skulderen.
Kærlig hilsen en taknemmelig korleder:

Kære Janne

Jeg er en af de heldige som synger sammen med dig og alle de skønne mennesker i SoulSingers. Jeg er et af de mennesker, som mærker hvor meget sang gør ved mennesker. Jeg er så glad og mærker min krop når jeg har været og sunget tirsdag aften. I tirsdags da du bad os stå overfor hinanden og synge samt den sidste sang, hvor vi skulle stå i flere ringe tæt på hinanden, blev jeg meget berørt af sangen og den skønne stemning, at jeg kom lige til at trille et par tåre. Blev lige lidt flov og håbede ikke der var nogle der så det. Men da jeg kom hjem og fik tænkt over det. Var det jo fordi jeg gav mig selv lov til at være tilstede og mærke mig selv og den sang samt min tilstedeværelse. Så som du har sagt, sang og musik gør noget ved et menneske. Og det har det gjort ved mig. Vidste det måske nok inderst inde, da jeg er et meget sensitivt menneske samt jeg sang i rock musikal som ung pige i 70erne smil. Men nu har jeg da fået det bekræftet igen.
Jeg vil bare lige fortælle dig hvor glad jeg er for at få lov til at være en del af dette. Skulle jeg være så uheldig ikke at bestå prøven, tager jeg helt sikkert alt det gode med mig som du og nogle af dine værdier allerede har givet mig. Men nu vil jeg tænke positiv og glæde mig vildt til at synge med sammen med dig og alle de andre skønne mennesker på tirsdag.
Kærlig hilsen
Connie

Skriv et svar

3 thoughts on “lykken er at få feedback

 • Esther Paulse

  Ååhhh hvor dejlig en hilsen.
  Det med at man kommer til at knibe en tåre, er gospel når det er allerbedst 🙂 Det er når teksten vi synger kommer helt ind under huden, lyden/ klangen af koret og intensiteten…. Skønt at opleve 🙂

  Hilsen Esther

 • Laila Hansen

  Kæreste Connie, jeg er slet ikke i tvivl om at et menneske som dig nok skal “bestå prøven”!! Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om at du er en person der kan bidrage med en masse positivt til koret, du er jo allerede nu en ægte SOULSANGER, med hele dit hjerte, og mennesker som dig kan jeg ikke forestille mig andet end at Janne vil give mig ret i, at det er sådan nogle som DIG, Soulsingers kommer til at bestå af – nemlig SOULSANGERE med hjertet og følelserne lidt “udenpå” og som tør vise os andre at du er til stede – jeg er glad og stolt over at synge i kor med DIG Connie, fordi du er HER, så 1000 tak for din fortælling <3

 • Connie Meggele Donsager

  Kære Ester og Laila. Jeg vil gerne sige tusind tak for de dejlige beskeder. Det gør mig rigtig glad. Jeg er meget glad for, at vores skønne korleder janni lod jer se over skulderen. Tak.
  Jeg vil også gerne sige tusind tak for endnu en skøn aften i går med masser af energi, glæde, skønne mennesker. Hvor er jeg heldig.