SoulSingers – gospelkor i Odense
SoulSingers – gospelkor i Odense

Hedvig skriver: “SoulSingers for fuld udblæsning”

Sidste fredag d. 28. marts havde SoulSingers ikke mindre end TO spændende opgaver. At synge en halv times koncert for et Guldbryllupsselskab, og at lave happening og koncert på Odense Banegårds Center. Der er meget at fortælle om fra denne dag, og her er skrive-stafetten givet til Hedvig, så hun kan dele om sin oplevelse fra dagen: 

Det var ikke meningen, at jeg skulle deltage i SoulSingers STORE fredag med hele 2 opgaver. Faktisk havde jeg planlagt at deltage i en stille retræte fredag-mandag for at lade mine lidt tømte batterier op. Men som korprøven tirsdag aften skred fremad, kunne jeg mærke, at jeg bare MÅTTE være med. Så min deltagelse i retræten blev aflyst og jeg tilmeldte mig fredagens arrangementer i sidste øjeblik.

På vej til Frederik VI´s Hotel fik Susanne den gode ide, at Soulsangere, der skulle underholde ved Guldbrylluppet, kunne få malet hjerter på hænderne derude, så vi dels kunne hilse ekstra hjerteligt på Guldbrudeparret og have god tid på OBC til af få malet hjerter i hænderne på resten af koret. Det synes Janne var smart, så efterhånden som kormedlemmerne kom, blev der med smil og latter malet hjerter til den store guldmedalje.

Selv om vi var mødt ca. 60 Soulsangere frem, lykkedes det faktisk at overaske gæsterne, da vi glade myldrede ind i fest-salen efter en kort introduktion ved Janne. Det var en dejlig oplevelse at synge for Guldbrudeparret og deres gæster. Naturligvis var der ikke hujen klappen og fysisk deltagen fra publikum; men at det ikke kun var os Soulsangere, der nød sangen og musikken leveret af dygtige Lars, det vidnede smil, tårer i øjnene hos flere gæster og ikke mindst den lykkelige Guldbrud alt om. Selv fik jeg, som også ved Gospelgudstjenesten, tårer i øjnene og gåsehud hele vejen fra nakken og ned ad ryggen, da Janne sang sit solonummer. Den Guldbryllupsoptræden var bestemt en dejlig oplevelse.

MEN… Der var ikke tid til at hvile på laurbærrene, vi skulle jo straks videre ind på Odense Banegård, hvor der for alvor skulle gives gas og synges i den gode sags tjeneste: ONLINE OVERSKUD – Tal ordentligt og vis respekt på Facebook og andre sociale medier.

Jeg havde glædet mig som et lille barn og undskyld; men jeg var faktisk ikke særligt skuffet over, at alt det halløj med TV2 ikke blev til så meget. Vi kunne jo stadig holde en FEST, støtte op om den gode sag og underholde travle rejsende, så jeg var stadig i højt humør og klar til at levere efter bedste evne!

Under vores prøveopstilling kom 3 mænd hen til et par af os og spurgte, hvornår vi skulle ”på” og de fortalte, at de straks ville få flyttet deres rejsetidspunkt, så de kunne nå at se og høre os først og de fik det største og gladeste smil, da jeg fik øjenkontakt med dem under vores optræden – det synes jeg altså var STORT! Tænk, at folk er så interesseret i at høre os, at de ligefrem ændrer rejsetidspunkt!

HedvigVores optræden på OBC denne sene fredag eftermiddag den 28. marts 2014 vil altid stå for mig som noget ganske særligt!  Hvis vi ser bort fra den lille detalje, at der ikke blev specielt meget TV, gik ALT helt FANTASTISK! Vi gav den hele armen, det var et SUPER publikum, jeg havde bl.a. fornøjelsen at ”filme og flirte” med min mand, der helt ekstraordinært og på trods af sin Tinnitus, var mødt frem. Desuden er jeg er helt vild med de numre, vi sang, specielt Real Party, Destiny og Jannes helt skønne solonummer.

Mange tak fordi jeg måtte være med både til Guldbryllup og på OBC. Dejligt at være en del af dette skønne kor, der har bevist, at vi kan, når vi skal og endda med kort varsel! Det lover godt, selvom vi naturligvis stadig har meget at lære <3

Kærlig hilsen Hedvig

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

One thought on “Hedvig skriver: “SoulSingers for fuld udblæsning””

%d bloggers like this: