SoulSingers – gospelkor i Odense
SoulSingers – gospelkor i Odense

Dagens Kirk: “Imagine me” (Anja skriver)

Vores ører er ikke længere helt så røde over vores lille aprils-nar den anden dag – så vi er tilbage på sporet med at dele lækre Kirk sange med jer. Her får Anja stafetten til at fortælle en personlig historie om netop hendes yndlings:

Min favorit Kirk sang er “Imagine me”. Jeg kæmpede i mange år med mit selvværd og kunne ikke lide min krop bla. pga. svær overvægt. Denne sang har hjulpet mig til at kunne lide det jeg ser, når jeg ser mig selv i spejlet også at jeg bare skal slippe de mennesker som sårer mig, for de har ikke fortjent mig. Og også at jeg sige nej til de negative tanker som prøver at kontrollere mig. Denne sang har været medvirkende til min indre heling – og faktisk har jeg tabt 50 kg og er blevet meget stærkere på alle fronter. Kærlig hilsen Anja

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: