SoulSingers – gospelkor i Odense
SoulSingers – gospelkor i Odense

Om SoulSingers

Gospel kan noget helt særligt. Det åbner hjerter, rører sjælen, begejstrer, samler og løfter. Er vi kede af det, får vi plads og støtte til at være med sorgen og de tunge følelser, er vi glade, får vi rum til at danse og fest og fejre. Igennem en 20 år lang karriere på den danske gospelscene har korleder Janne Wind et dybt ønske om at bidrage til verden med musik og sang. Få folk, der ønsker at synge til at deltage, få folk, der ønsker at lytte til at have koncerter og events at gå til. Musik må der til!

Gospelkoret SoulSingers har fra sin opstart i 2014 haft som erklæret mål at gøre en forskel. Med et fast grundlag på omkring 120 dygtige sangere har koret gennem velgørende koncerter og events ønsket at enten samle penge til gode formål eller bidrage til underholdning, gennem workshops og events ønsket at sprede musik og glæde og gennem koncerter ønsket at underholde og røre mennesker.

Listen over korets præstationer er lang – og feedbacken har alle årene være overvældende og positiv. De første fem år har SoulSingers bygget en solidt base ved at være et traditionelt kor med optagelsesprøver, ugentlige korprøver og lavpraktiske gøremål. Et set-up, der har medvirket til at udvikle sangerne, styrke fællesskabet og sikre korets høje niveau.

Fra 2019 ændrer det grundlæggende set-up sig, og der arbejdes pt på at finde en ny ramme for koret at mødes og optræde i, så SoulSingers fortsat kan sprede musik, glæde og begejstring, deltage i velgørende koncerter og optræde ved forskellige events og begivenheder. Der optages derfor ikke nye sangere i koret på nuværende tidspunkt.

Korleder Janne Wind kan kontaktes på mail: janne@jannewind.dk ved spørgsmål eller evt. bookinger.

Uddrag af tidligere SoulSingers events og koncerter.
Optrådt med Christoffer og Martin Brygmann til TV2s 30 års jubilæumsshow efteråret 2018 (set over 370.000 gange på sociale medier), sunget finale-show til Badminton Open med deltagere fra hele verden, lavet event ved ‘International Night i Odense Koncerthus og underholdt til reception og åbning af Park Hotels i Middelfart.
Sunget for HM Dronning Margrethe II med Odense Symfoniorkester til ODEONs Gallashow 2017 og samme år for 10.00 publikummer og Kronprins Frederik på Flakhaven til H.C. Andersens Jubilæum. Optrådt ved udsolgte koncerter med Odense Symfoniorkester og solist Marie Carmen Koppel i Odense Koncerthus og haft to kæmpe solo-koncerter i ODEON med solist Laura Kjærgaard og sammenlagt over 2300 publikummer, og afholdt to workshops også derinde med i alt over 1000 deltagere, .
Optrådt til ‘Knæk Cancer’ på Flakhaven samt to gange til ‘Stafet for livet’, fire år i træk samlet julehjælp til 150 trængende familier i Odense og sunget til ‘Danmark spiser sammen’ for 700 deltagere i Nyborg.
Åbnet Odense Havnekulturfestival 2014 og sunget til Østerbro Sommermarked i Odense i 2016, optrådt Live i TV2-nyhederne i forbindelse med kampagnen ‘Online Overskud’, sunget halvlegsunderholdning til håndboldfinale i HC Odense, sunget i Zoologisk Have i hele julemåneden 2017, optrådt til kæmpe VIP-arrangement for H.C.Andersen Festivallen på posten i Odense, sunget til Guldbryllup, bryllupper, fødselsdage og begravelser og har haft en række andre dejlige koncerter og gospelgudstjenester.

%d bloggers like this: