SoulSingers – gospelkor i Odense
SoulSingers – gospelkor i Odense

Lys i mørket – gospelworkshop med meditation d. 27. januar

haand-hjerte-lysKom helt ned i kroppen, find nærværet, få varme og glæde i en mørk tid med en smuk gospelmeditation. Vi inviterer til en rigtig vinter-workshop med gode gospelsange, hyggeligt samvær og en afsluttende gospelmeditations-del.
Det er fredag d. 27. januar kl. 15.30-ca. 22.00.

TIDPLAN FOR DAGEN:
Tjek-ind fra kl. 15.30 i Bykirken.

Kl. 16.00-20.00 er der undervisning og indstudering ved korleder Janne Wind og pianist Lars Bruno. Der vil være en pause kl. 17.30-18.00 med en kaffe/kage (inkl. i pris).

Kl. 20.00 er der aftensmadspause, hvor man enten spiser medbragt med eller forudbestilt sandwich (betales ud over workshop-pris).

Kl. 20.45-21.30 slukker vi lyset, sidder på stole, ligger på medbragte tæpper og deler en stemningsfyldt gospelmeditation med indlagt ’åndelig vitaminpille og bøn’ fra gospelpræst Gideon Jakobsen.

lilla-lysKl. 21.30 serveres en portion suppe med hjemmebagt brød til (inkl. i prisen), mens vi fortsat nyder stilheden og roen fra meditationen. Der er mulighed for en snak med Gideon eller korlederne, og man vil kunne melde sig til optagelsesprøve i koret lørdag d. 28. jan. kl. 14.30.

PRIS for workshop-dagen er 150 kr inkl. undervisning, kaffe/kage eftermiddag, suppe/brød natmad.

TILMELDING: Køb billet på Billetto her: https://billetto.dk/soulsingers-270117
Her kan du også forudbestille sandwich (25 kr stykket). Vælg mellem hummus (vegetar), chorizo-pølse og æg/tun.

OBS – ønsker du at søge optagelse i koret kan du skrive til Kirsten Krupa på mail: kirsten.m.krupa@gmail.com og få mere information om optagelsesprøver, intern kordag og opstart.

fb-lys-billede

 

%d bloggers like this: