SoulSingers – gospelkor i Odense
SoulSingers – gospelkor i Odense

Jubilæumskoncerter med SoulSingers d. 15. december

I år er det 5 år siden de første SoulSangere begyndte at synge sammen. Det fejrer vi med 2 storslåede jubilæumskoncerter lørdag d. 15. december 2018 (denne billet er til kl. 16) i Dyrup Kirke, Odense. Kirkens rum har en vidunderlig akustik og en speciel indretning, og med temaet “Bling & Bobler” garanterer vi en smuk, anderledes og festlig julekoncert med nærvær, særlige øjeblikke og kraftfuld musik! Lige til at komme i julestemning af!

BILLETTER FINDER DU KLIK HER

På blot 5 år er SoulSingers med over 100 medvirkende blevet et af Danmarks største og bedste gospelkor med en intens række festlige, rørende og medrivende koncerter, events og optrædener. Koret har indsamlet tusindvis af kroner til Julehjælp til Odenses udsatte, har støttet forskellige velgørende kampagner og optrådt ved store fynske begivenheder: Blandt andet åbningen af ODEON, Flakhaven ved fejringen af 150året for HCAndersens æresborgerskab og senest i TV2’s 30 års jubilæumsshow, hvor Soulsingers optrådte med Christoffer og Martin Brygmann.

Alle de mange events og optrædener ud af huset har givet koret et stærkt fundament og masser af pondus – men det er vores egne koncerter på hjemmebane, vi brænder allermest for.

Med jubilæumskoncerten fejrer vi ikke bare fem skønne år sammen, vi jubler også over nyt samarbejde med Dyrup Kirke og vores nye faste gospelband.

Medvirkende:
SoulSingers under ledelse af Janne Wind
Pianist: Lars Bruno
Bas: Rune Reffstrup
Trommer: Jesper Malling

Pris 130 kr + gebyr
Børn under 12 år koster 50 kr, og børn på skød er gratis.
Koncerten varer 5 kvarter. Baren og dørene åbnes en time før koncerten

Billet til kl. 16.00:
https://soulsingers.billet.dk/order/tickets/13260280/bling-and-bobler-soulsingers-jubilaum-kl-16-dyrup-kirke-2018-12-15-16-00-00

Billet til kl. 19.00:
https://soulsingers.billet.dk/order/tickets/13260281/bling-and-bobler-soulsingers-jubilaum-kl-19-dyrup-kirke-2018-12-15-19-00-00

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: