SoulSingers – gospelkor i Odense
SoulSingers – gospelkor i Odense

VIND BILLETTER: SoulSingers i ODEON med gæstestjerne Laura Kjærgaard

VIL DU MED PÅ LØRDAG? Nu kan du vinde billetter til dig og en ledsager! LÆS HER HVORDAN

Så er slutspurten i gang til SoulSingers storslåede koncert på lørdag d. 21. april i ODEON. Pressen skriver, korsangerne tæske-øver og vågner kl. 3 om natten med hovedet fuldt af “Weeping may endure for a night But joy comes in the morning light”, “Åhåh-åhåh” og “Hey yo” og teknik-folk i ODEON udtænker spektakulære planer til at få oplevelsen til at overgå sidste års koncert.

Vi er SÅ klar til at fyre den af og give jer en oplevelse ud over det sædvanlige, og nu bliver der hele 5 vindere af to billetter i en simpel konkurrence på FB, som du kan deltage i, blot ved at skrive hvem du vil invitere med til festen!

GÅ TIL KONKURRENCEN KLIK HER

Vinderne bliver trukket på onsdag d. 18. april kl. 12.00 og får direkte besked, samt annoncenres på SoulSingers FB-væg.

Husk at like FB-siden – klik her

Herunder kan du se en lille billedreportage af sidste års koncert, hvor vi havde syngende flash-mob-publikum og masser af swingende og svedig gospel. Lørdagens koncert har KIRK FRANKLIN som tema med en lang række af hans største og lækreste hits – følg med på bloggen her og lær hans numre bedre at kende.

SES VI? Det håber vi! Vinder du billetter? Det kunne da være skønt… HUSK at deltage i konkurrencen HER, der er virkelig store vinderchancer!

PS – hvis du nu ikke bliver en af de fem, der vinder, kan du sikre din billet på ODEONS HJEMMESIDE KLIK HER

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: