SoulSingers – gospelkor i Odense
SoulSingers – gospelkor i Odense

GospelWorkshop med Janne Wind & SoulSingers d. 30. januar

“Do you wanna be happy” spørger Kirk Franklin i sit nyeste gospelhit. Vi ved helt ind i hjertet, at vi bliver glade i låget, når vi synger gospel sammen. Selv i januar, hvor alt formentlig er koldt, vådt og mørkt. Vi inviterer derfor til en intens, sjov og hyggelig workshopdag i Bykirken, Odense med gospelworkshop under ledelse af korleder Janne Wind og pianist Lars Bruno. Der er tjek-ind fra kl. 10.00, workshop kl. 10.30 og dagen afsluttes med en gospelgudstjeneste ved Bykirkens præst Gideon (gratis entre) kl. 16.00 hvor workshopkoret optræder. Vi skal blandt andet synge lækre numre af Kirk Franklin, Donnie McClurkin, MaryMary og Richard Smallwood – og der bliver høj energi og stor lyd! Man kan sagtens deltage, selvom man ikke er trænet korsanger, så tag naboen, kollegaen, din søster eller bror under armen og få en god oplevelse.

BOOK din billet nu!

Det er gospelkoret SoulSingers, der er værter ved workshoppen og vi sørger også for en stor café med kaffe/te/vand, frokostboller med pålæg og kage til eftermiddag. Al overskud fra dagen går til korets kommende tour til Island, foråret 2016.

Vil du med? Find din billet på Billetto.dk NU!

Vil du være fast korsanger i SoulSingers? Dette er en fantastisk mulighed for enten at møde os for første gang, eller synge med os inden optagelsesprøverne. Faktisk giver vi dig mulighed for at komme til optag samme dag, nemlig kl. 17.15 efter Gospelgudstjenesten. Vi skal have optaget nye sangere hurtigt denne sæson, da de så har mulighed for at komme med på korets Islandstour i april. Læs mere her!

301115-SoulSingers workshop

%d bloggers like this: