SoulSingers – gospelkor i Odense
SoulSingers – gospelkor i Odense

Vil du være med?

SoulSingers optager hvert halvår sangere i stemmegrupperne sopran, alt og tenor. Vi er en stor, tæt gruppe på 120 sangere, der øver hver tirsdag 19-21.30 i Odense. Vi synger moderne gospel og har et stort, svært og lækkert repertoire af klassikere og contemporary hits, et stort ambitionsniveau og store planer og drømme for fremtiden. Du skal have lyst til at deltage i et kor, der er så meget mere og større end noget, du måske har mødt før. Et forpligtende og fantastisk fællesskab – der samtidig kan forandre, uddanne og udvikle dig som sanger og menneske.

Vil du være med i koret?

Næste optagelsesprøve i SoulSingers er til januar 2019. Hvis du er nysgerrig på, hvem SoulSingers er, eller kender du os allerede og vil gerne søge ind i koret, er du velkommen til skrive til korleder Janne Wind (kontaktformular nederst på siden) for at blive tilmeldt til optagelsesprøve. Vi mødes i Dyrup Kirke, Tranehøjen 1, 5250 Odense,

Hvad kræver det at blive SoulSanger:

Du er glad for at synge, synger rent, har grundlæggende rytmisk og kropslig sans, og har lyst til at bruge disse færdigheder og være del af noget, der er større end dig selv. Du har “nogen” kor- og sangerfaring, og har mod på og lyst til at udvide dine færdigheder. Du er klar til at få en masse unikke, spændende og til tider udfordrende oplevelser. Du er klar til at give dig selv fuldt og helt hver tirsdag til korprøve, stille op til en række events, projekter og koncerter i løbet af sæsonen, og du er indstillet på, at der kan være nogen hjemmearbejde eller ekstra øvning, hvis du misser en eller flere korprøver.

Hvad koster det:

Korkontingent pr. halvår er kr. 750,- (inkl. 100 kr i administration)
Kaffekontingent (gratis te eller kaffe til alle korprøver) kr. 50,-
Printede noder (udleveres til korstart, samt løbende i korsemesteret – eller man kan printe gratis selv fra nettet) kr. 50,-

Optagelsesprøver

Alle ansøgere skal til en samtale og optagelsesprøve i at kunne
– holde sin stemme
– synge rent
– holde rytme
– kunne bevæge sig med energi og overskud
Man skal ikke synge solo til denne prøve, da det gælder om at sætte et hold, der spiller godt sammen. Man tilmelder sig optagelsesprøven ved at skrive til korleder Janne Wind (kontaktformular herunder eller mail: janne@jannewind.dk) med navn, alder, stemmegruppe og lidt om erfaring. Man får tildelt en tid til optag sammen med andre fra samme stemmegruppe.

Ønsker man at gå til individuel optagelsesprøve på ‘særlige ressourcer eller solist’ er det også muligt i disse dage, ligesom med praktiske GRUSprøver (gruppeudviklingsprøve for tidligere optagede sangere). tilmelding ligeså til Janne.

Så hvad gør jeg nu!?

Skriv til os – fortæl lidt om dig og dit kendskab til koret, hvilken stemmegruppe, du synger i, så hører du fra os.

Læs mere om idégrundlaget for SoulSingers – LINK

Læs mere her om korledelsen bag SoulSingers – LINK

%d bloggers like this: