SoulSingers – gospelkor i Odense
SoulSingers – gospelkor i Odense

Laila skriver: “THIS is my Destiny” (SoulSingers ODEON Koncert 3)

Endnu et skønt indlæg fra en af SoulSangerne, Laila, der virkelig viser hvor mange følelser der har været i spil i koret de sidste uger:

Mit hjerte banker hårdere og hurtigere i brystet, tårerne prikker lidt lige under overfladen, jeg kan mærke en lille hård knude vokse i maven – af bar GLÆDE!!

Puha! Det er STORE følelser der er på spil, når jeg igen i mine tanker vender tilbage til dén lørdag aften, d. 13 maj 2017, hvor SoulSingers indtog scenen i Odenses nye kulturhus ODEON.

For HOLD NU FAST hvor var det en fantastisk fornemmelse!

Fantastisk fordi jeg stod dér, blandt 109 andre SoulSangere, der, ligesom jeg selv, havde sommerfugle i maven og var spændte på hvad der egentligt ventede os når tæppet gik op, og vi stod ansigt til ansigt med de næsten 1400 mennesker der havde indløst billet til SoulSingers første STORE koncert!

Op går tæppet, musikken starter – og vi SYNGER!

”I´m walkin´ into my destiny
I´m walkin´in what He has for me
My past has been eras´d
I´m walkin´ into my new place”

Direkte fra hjertet og ud til publikum. – Og direkte ind i hjertet på mig.

Jeg bliver fyldt med en kærlighed til de mennesker jeg tilbringer alle mine tirsdags-aftener med, og jeg vil bare have MERE!! Mere af samhørigheden, af varmen, af glæden, af kærligheden til disse smukke personer jeg står dér, side om side med, og som ikke kun synger deres sang til publikum, men som også synger deres sang til MIG, til MIT hjerte, til MIN sjæl!!

Hvorend mit blik falder, hvem jeg så end får øjenkontakt med, så ser jeg den samme glæde, den samme kærlighed og varme, den samme fornemmelse af samhørighed som jeg selv føler, og jeg ved at de har det på samme måde som jeg selv.

For det her ER min skæbne! Og hér står jeg blandt disse skønne mennesker og følelsen af fællesskab rammer mig som et sus. Det her ER mit nye sted!

We´re walkin´ into our destiny – sammen.

Og vi er SOULsangere, for vi synger MED sjælen -og TIL sjælen.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

One thought on “Laila skriver: “THIS is my Destiny” (SoulSingers ODEON Koncert 3)”

%d bloggers like this: