SoulSingers – gospelkor i Odense
SoulSingers – gospelkor i Odense

SvovlSingers? Nej – Bowlsingers! Freddy skriver (Island del 3)

Ud af en gruppe på SoulSingers størrelse er det desværre ikke alle, der har haft mulighed for at tage med til Island. Familier, jobs eller dårlig timing betød at en større gruppe valgte at udskifte 5 dage med bare en enkelt herhjemme – hvor der til gengæld blev hygget igennem og sendt hilsener til de udenlandsfarende. Freddy får stafetten, og fortæller her hvordan det er, når SoulSingers, nej SvovlSingers, nej BOWLsingers! er på tur:

Så måtte vi undværre 60 af vores dygtige Soulsangere,

De tog nemlig til Island,og hvad skulle vi der blev hjemme så finde på for ikke at savne dem for meget. Johh Anette og Allan fik en glimrende ide, vi kunne jo tage ud og spille Bowling, bruge en eftermiddag med hinanden, og derefter spisning som Annette lagde hus til. Det var vi nogle stykker der sagde ja tak til, desværre var der et par afbud på grund af sygdom og andet, men vi der kom fik en uforglemmelig dag, med masser af sjov, og når jeg skriver sjov, så er det fordi vi havde en aldeles sjov, og pragtfuld dag. Så gjorde det ikke noget at vi var ømme i arme, og ikke mindst baller dagen efter.

2 timer blev det til i Bowling hallen, Jeg vil ikke skrive hvem der vandt, da jeg ikke bryder mig om at prale, * Blink Blink.

Da vi var færdige med Bowling drog vi alle ud til Annette vi var blevet godt sultne, ved bordet med de lækreste Pizza kom Islandsturen på tale, (det kunne jo ikke undgås) for det beviser jo atter engang vores fantastiske sammenhold i dette kor som heder Soulsingers, Ja jeg tillader mig faktisk at sige vi er en stor familie, 🙂

Vi blev enige om at vi ville prøve at synge nogle af vores sange uden vores dirigent Janne, og nu mere vin vi drak des dygtigere blev vi.

Så vi blev enige om at filme en sang som dem på Island skulle høre når de kom hjem, 🙂 Jeg er så blevet lidt i tvivl om, om den er blevet slettet efter alle er blevet ædru.

Nu er dem fra Island kommet hjem, og vi der var hjemme siger pænt tak fordi i hver dag delte jeres oplevelser med os herhjemme, og vi er ikke i tvivl om at i har fået en oplevelse for livet..

Jeg vil slutte af med at sige, vi havde en fantastisk dag, trods det at det ikke kan måles med de dage resten af koret som befandt sig på Island… Men hvem ved måske det bliver vores tur næste gang? jo mon ikke.

Kærligst Bowling holdet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: