SoulSingers – gospelkor i Odense
SoulSingers – gospelkor i Odense

PSSSTTT! Early Bird rabat 5 dage endnu…

Trænger du til at synge sensommeren i gang, så har vi et godt tilbud til dig! Men vent ikke, for den billige pris på 99 kr for workshopbilletten gælder kun til på lørdag, derefter fuld pris 150 kr!

Endnu engang åbner vi dørene til Bykirken, Odense til en intens, sjov og hyggelig workshopdag under ledelse af korleder Janne Wind og pianist Lars Bruno. Der er tjek-ind fra kl. 10.00 og dagen afsluttes med en gospelgudstjeneste ved Bykirkens præst Gideon (gratis entre) kl. 16.00 hvor workshopkoret optræder. Man kan sagtens deltage, selvom man ikke er trænet korsanger, så tag naboen, kollegaen, din søster eller bror under armen og få en god oplevelse. OBS – denne gang åbner vi op for børn (de mindste i følge med voksne) – kan man synge på engelsk, kan man være med! Børnepris til 15 år 50 kr.

Det er gospelkoret SoulSingers, der er værter ved workshoppen og vi sørger også for en stor café med kaffe/te/vand, frokostboller med pålæg og kage (til billige priser) hele dagen igennem.

KØB DIN BILLET KLIK HER!

Synger du i kor i Odense? Skriv til Janne@jannewind.dk, så får jeres kor en særlig grupperabat.
Vil du dele eventen på Facebook kan du klikke HER og på billedet og melde dig til – så er det nemt at invitere dit gospelglade netværk også!

PR-270816

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: