om at starte i SoulSingers (Maya skriver) 2


Vi er netop startet på SoulSingers anden sæson. I den forbindelse har vi haft optagelsesprøve og været så heldige at kunne byde en gruppe af skønne og dygtige sangere velkommen. En af dem har skrevet denne lille hilsen, om hvordan det er at starte i koret. Værsgo, Maya – ordet er dig:

Allerede da jeg var på vej ind ad Bykirkens hoveddør til min første kor aften, blev jeg mødt af imødekomne og venlige mennesker med en hilsen og et smil. Det kan være svært for mig at komme alene og møde ca 120 mennesker jeg ikke kender på forhånd, men her blev jeg mødt med  “Hej, du må være en af de nye ! Velkommen”.

Janne WIND lever op til sit navn og sin vision med sit store energetiske overskud og sin uvurderlige ekspertise. I løbet af aftenen lokkede Janne og onkel Lars en energi af toner frem i os, der smeltede sammen til en højere enhed hvor Sjælen, budskabet i Soulmusikken bliver kaldet frem via rytme, kærlighed, glæde, lidelse, tro og frelse.  Janne kalder og koret svarer.
Her er rytme i alt !  Det sig være kommunikation og synlighed, trivselsambassadører, referent, lys og lyd, kaffehold og kasse, sanghefte og cd og sidst men ikke mindst Kirsten, der holder os i ørene og sørger for struktur og orden.

Det er mig en stor glæde at være endel af koret og synge i SoulSingers.
Kærligst Maya


Skriv et svar

2 thoughts on “om at starte i SoulSingers (Maya skriver)

  • Freddy jensen

    Hvor er det dejligt at høre Maya, 🙂 du beskriver det som vi andre nøjagtigt føler det, trods det vi er 120 sangere, så har jeg aldrig oplevet et kor mage til dette, DET ER HELT SPECIALT, og for mit vedkommende er jeg rigtig stolt af at være en del af det, 🙂 Tak for dit dejlige input, 🙂 kærligst Freddy…