SoulSingers – gospelkor i Odense
SoulSingers – gospelkor i Odense

om at starte i SoulSingers (Maya skriver)

Vi er netop startet på SoulSingers anden sæson. I den forbindelse har vi haft optagelsesprøve og været så heldige at kunne byde en gruppe af skønne og dygtige sangere velkommen. En af dem har skrevet denne lille hilsen, om hvordan det er at starte i koret. Værsgo, Maya – ordet er dig:

Allerede da jeg var på vej ind ad Bykirkens hoveddør til min første kor aften, blev jeg mødt af imødekomne og venlige mennesker med en hilsen og et smil. Det kan være svært for mig at komme alene og møde ca 120 mennesker jeg ikke kender på forhånd, men her blev jeg mødt med  “Hej, du må være en af de nye ! Velkommen”.

Janne WIND lever op til sit navn og sin vision med sit store energetiske overskud og sin uvurderlige ekspertise. I løbet af aftenen lokkede Janne og onkel Lars en energi af toner frem i os, der smeltede sammen til en højere enhed hvor Sjælen, budskabet i Soulmusikken bliver kaldet frem via rytme, kærlighed, glæde, lidelse, tro og frelse.  Janne kalder og koret svarer.
Her er rytme i alt !  Det sig være kommunikation og synlighed, trivselsambassadører, referent, lys og lyd, kaffehold og kasse, sanghefte og cd og sidst men ikke mindst Kirsten, der holder os i ørene og sørger for struktur og orden.

Det er mig en stor glæde at være endel af koret og synge i SoulSingers.
Kærligst Maya

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 thoughts on “om at starte i SoulSingers (Maya skriver)”

%d bloggers like this: