SoulSingers – gospelkor i Odense
SoulSingers – gospelkor i Odense

Mangler du julegaver?

SoulSingers er helt høje efter gårsdagens maraton med hele to kæmpe julekoncert-shows med gæstesolisterne Laura Kjærgaard og Samuel Hejslet.

Hvad publikum sagde?

“Vi nød det i fulde drag 👏👍, smuk musik 💗💗💕. 1000 TAK

“Skøn koncert .god jul 🎄🎄

“Tusind tak for en kæmpe stor oplevelse. Hvor er i bare gode. Blev helt rørt over at være der igen. Glædelig jul til jer alle.”

“Vi siger tusind tak’ for den skønne julekoncert i eftermiddag 🎄 ❤️🎄

…og meget mere! Alting gik op i en højere enhed, Laura sang som en vaskeægte jule-engel, og løftede både kor og publikum med sin humoristiske, varme og kærlige tilgang til gospel, livet og os alle sammen. SoulSangerne gav sig selv fuldt og helt – krop, sjæl og stemme. Mass-choir-power, når det er allerbedst. Bandet med Lars Bruno og Samuel Hejslet spillede guddommeligt som altid og allervigtigst: VI KOM I MÅL MED INDSAMLING TIL 150 TRÆNGTE FAMILIER I ODENSE. Julehjælpen er sikret, og det gør os stolte og ydmyge at bidrage til så vigtigt et projekt.

Nu glæder vi os til at dele små video-klip med jer de næste par uger frem mod juleaften – og samtidig vil vi lige dele en julegave-idé med jer! Lørdag d. 13. maj kl. 19.30 synger SoulSingers nemlig gospelkoncert i Odenses nye koncerthus ODEON, der åbner til marts. Vi er så spændte og stolte og lægger nu AL ENERGI de kommende måneder i at lave et forrygende gospelshow, der rører, begejstrer og connecter. Vi vil så gerne dele de allerbedste elementer fra moderne gospel med jer – kraft, energi – og meningen med at være menneske.

Billetterne er sat til salg for en slik på ODEONS hjemmeside og det var måske værd at overveje til en særlig oplevelses-julegave? Mandelgaven? Værtindegaven? Få en stor oplevelse med dem, du holder af.

Som sagt – lørdag d. 13. maj kl. 19.30 – find billetter HER!

PS – har du en julehilsen til SoulSingers? Så du koncerten i går og har lyst til at dele hvad du oplevede? Så skriv meget gerne en hilsen til os i kommentarfeltet – det vil glæde os meget!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 thoughts on “Mangler du julegaver?”

%d bloggers like this: