SoulSingers – gospelkor i Odense
SoulSingers – gospelkor i Odense

Julie skriver: “Når drømme går i opfyldelse”

Vi vil så gerne de store oplevelser med jer – så her får korsanger Julie stafetten, for at fortælle lidt om den sidste tids store kraftanstrengelse:

Soulsingers har i denne uge nået nye højder. Vi har efterhånden i vores forholdsvis korte levetid formået at levere en masse forskellige koncerter. I denne uge har vi oplevet at arbejde sammen med nogle af de dygtigste folk i musikbranchen – Odense Symfoniorkester, Marie Carmen Koppel og hendes faste trop.

For mig var det et kryds på min bucketliste, ikke bare et lille bitte kryds, men et KÆMPE STORT et, som jeg får sommerfugle i maven over at kunne krydse af. Hver dag i denne uge har jeg haft det som et lille barn til juleaften – fuld af spænding og jeg har slet ikke kunne vente til at jeg igen skulle stå på en af de flotteste og største scener i Odense og give den gas sammen med det kor som jeg holder så meget af, samt en masse gymnasieelever. At arbejde sammen med så dygtige og professionelle mennesker er en kæmpe ære, og giver ekstremt meget blod på tanden for at lave endnu mere af denne slags. Det bedste af det hele er, at det er muligt! Soulsingers er under ledelse af den mest fantastiske, og ikke mindst afsindig dygtige Janne Wind som formår at løfte vores niveau gang på gang og som samtidig giver os troen på at alt er muligt.
Takket være hende og alle mine korkollegaers kampgejst er vi klar til at nå stjernerne.

Det er med stolthed og et kæmpe smil på læben at jeg kan kalde mig for en Soulsanger.

SoulSingers koncert med OS

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: