SoulSingers – gospelkor i Odense
SoulSingers – gospelkor i Odense

Julekoncerter lørdag d. 10. december kl. 16.00 & 19.00

Det er tredje år i træk – og nu er det en tradition! Et af de absolut største højdepunkter for SoulSingers er vores årlige julekoncerter i Bykirken, hvor vi lægger os gevaldigt i selen for at samle en masse penge ind til dem, der trænger mest i juletiden. Overskud fra koncerterne går nemlig til Julehjælpen, der varetages af Bykirken. Vi er stolte over at kunne bidrage og ved fra tidligere år, hvor stor en forskel det gør at kunne modtage en ‘julepakke’ med mad, pynt gaver osv, når man ikke selv har overskuddet til at kunne give familien en værdig jul.

At vi samtidig får en gospel-jule-fest over alle grænser er bare bonus – og den er I med til. Endnu engang fylder vi Bykirken med vellyd og julestemning, når vi blander julegospel ind i vores vanlige repertoire med korleder Janne Wind og pianist Lars Bruno ved roret. 120 sangere kommer til at fylde rummet og hjerterne med stemningsfyldte sange og toner – og det allerbedste er, at vi endnu engang har den suveræne gospelsanger Laura Kjærgaard med som solist. Det har de to foregående år været helt tydeligt at Lauras bidrag til julekoncerterne er unikt. Man når både at grine og græde og få kuldegysninger, og det er alligevel meget godt klaret på bare 1½ time. Udover Laura Kjærgaard medvirker endnu engang saxofonist Samuel Hejslet, hvis drillende, legende og lækre spil er ren jule-guf for sjælen.

Hvis man ikke er i julestemning efter de her koncerter, så er håbet vist ude!

Billetter er til salg på Billetto.dk:
Køb til kl. 16.00 klik her & Køb til kl. 19.00 klik her

Download plakat her & Find Facebook-event her

SPONSORATER TIL JULEHJÆLPEN
Man kan faktisk støtte julehjælpen på flere måder end bare som koncertgænger. Vi samler sponsorater (stort og småt – alt er velkommen), som går direkte i puljen til de 150 familier. Man kan så evt. få sit logo/navn/billede på hjemmeside, plakater, program og PR-materialer. Læs mere HER! Alt hjælp er værdsat.

koncert-kirkeblad-oplaeg-3

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: