SoulSingers – gospelkor i Odense
SoulSingers – gospelkor i Odense

Julehjælpen er hjemme – af hjertet TAK

Her godt en uge efter veloverstået julekoncert kan jeg som stolt korleder blot sige af hjertet TAK for en stor oplevelse. Det lykkedes os at samle nok overskud til at sikre 150 trængende familiers julehjælp, og hvilken glæde det er at vide, at der om halvanden uge er gaver, mad, pynt og lækkerier – og måske allervigtigst håb og julestemning i en lang række hjem, hvor hverdagen ellers er svær at få til at hænge sammen.

Det er derfor så vigtigt for mig at tage tid til anerkende den hjælp og støtte, vi har fået. Først og fremmest tak til de publikummer, der fyldte sæderne op til de to koncerter, købte kaffe og kage i cafe og pynt i juleboden og er vores motivation for igen at igen at ‘sætte barren endnu hørere op’ og blive dygtigere og dygtigere. Vi vil så gerne give jer de størst mulige musikalske og sjælelige oplevelser.

Dernæst tak til alle de hjælpere fra koret og sangernes familier/venner, der har bagt, leveret og gjort klar samt betjent cafeer, billetsalg og boder. I leverer en uvurderlig indsats, der får det hele til at hænge lavpraktisk sammen før, under og efter koncerten. Vi kunne ikke gøre det uden jer.

Endnu engang har vi til denne koncert fået donationer fra en række virksomheder og personer. Vi kan ikke takke jer nok og håber, I er klar over hvilken forskel jeres bidrag gør.

TAK TIL:

* Micro Matic, Nielsen & Nilsen Holding A/S
* FTZ Autodele og Værktøj A/S
* Morten Madsen Automobiler
* Fjernvarme Fyn
* Begravelsesforretningen Fyen
* R.S Upgrade
* Bykirken, Odense
* Fotograf Emil Andresen fra fotobiksen.dk

ENDELIG skal jeg kaste kærlighed efter alle SoulSangerne. I imponerer mig igen og igen med jeres koncentration, indlevelse, fokus, disciplin, overskud og bare helt igennem søde væsener. Sikken en flok, vi er. Tætte, rummelige, kærlige, hyggelige og ambitiøse. Det er en gave at være jeres korleder – tak for endnu en fantastiske sæson!

Soulsingers-051215

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: