SoulSingers – gospelkor i Odense
SoulSingers – gospelkor i Odense

Erika skriver: “Inden længe er her stille”

En kærlig hilsen her fra en af korets dejlige sangere Erika:
Snart er vi der, hvor vi skal være stille i laaang tid. Vi må vente med at synge vores glæde ud, og kaste kærlighed ud til hinanden og vores fans, til august måned.
Stemmerne skal hvile og samle kræfter til en ny spændende sæsson, med masser af udfordringer og masser af ny læring.Vi skal samle kræfter til at dele ud til andre af vores glæde og håb:)
Nye udfordringer er på vej, takket være vores korleder, som for en skål ris, yder en kæmpeindsats for os alle og for tilhørere. Man skal vist være speciel for at yde så stort et stykke arbejde, og godt hun ikke skal leve af os, så døde hun nemlig af sult. Men vi må fodre hende med vores kærlighed og ydmyghed, som giver hende næring til at kæmpe videre for os:)
Vores dejlige pianist – “onkel Lars”, skal også næres for at gro og trives. Håber vi alle bliver endnu bedre til at påskønne hans skønne toner og altid glade væsen, så han bliver ved. Han lever også af den energi vi kan give, og ikke de par håndøre vores arrangementer giver.
Og lad os så give hinanden skulderklap for at give plads for hinanden, og være positive og energifyldte når det gælder. Vi vokser og bliver store sammen – og engang vil vi se tilbage på alle de dejlige oplevelser vi har haft sammen. Den følelse man har når man har været til kor om tirsdagen, og optrædener sammen, kan slet ikke beskrives med ord.
Gideon vores åndelige vitaminpille: Gospelkoret ville ikke være det samme uden din opbakning. Du giver os alle noget at tænke over, du er i øjenhøjde, og du har en dejlig musiksmag, og et skønt humør. Vi er alle glade for dine indspark og din support.
Det var bare lige det jeg var fyldt af lige i dette øjeblik.
Kærlig hilsen
Erika

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: