Korets ledelse


Korleder Janne Wind

Korleder Janne Wind

Korleder: Janne Wind

Med erfaring fra Sound of Gospel (13 år), Spread the Word, børne & ungdomsgospel (5 år) og utallige workshops med kor, konfirmander, musikskoler, aftenskoler gennem virksomheden OpenUp.dk, er Janne Wind en af Danmarks måske mest kompetente og erfarne kvindelige korledere. Der ligger sprælboblende energi, commitment og stor kærlighed til tekst, musik, den personlige udvikling og performance bag. Janne er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i Kbh som sanger og solist, er korlederuddannet fra Musikvidenskabeligt Institut på Københavns Universitet, er initiativtager og komponist på projektet PopSalmer, der udkom 1. november 2014 på forlaget Wilhelm Hansen og er solist på 3 CD’er med tekst og musik af Arne Andreasen.

 

Pianist Lars Bruno

Pianist & Kapelmester

Kapelmester: Lars Bruno Nielsen

Som tidligere korleder af GospelKoret Collage og mangeårig pianist og kapelmester i en lang række sammenhænge er Lars den perfekte kapelmester og musikalske band-bagmand i SoulSingers.
Lars er uddannet pianist fra det Fynske Musikkonservatorium og har spillet med en lang række af de bedste danske gospelkor og solister som Opstand Gospel Choir, Marie Carmen Koppel og Unity.

Han har fantastisk indlevelse og gehør i musikken, og styrer både band, stemmegrupper og alt det praktiske musikalske med blid men fast hånd.

 

Gospelpræst Gideon Jakobsen

GospelPræst Gideon Jakobsen

Bykirkens præst: Gideon Jakobsen

Vi har et tæt samarbejde med Bykirken, der med en stor og aktiv menighed, flere tidligere Gospelkor i huset, central placering i Odense og et kæmpe netværk, er en værdsat base. Der er mulighed for korsangerne at få en snak med kirkens præst Gideon Jakobsen, der vil deltage ved nogle af korprøverne, og vi samarbejder om blandt andet velgørende koncerter samt gospelgudstjenester. Til nogle korprøver vil der være mulighed for en ‘åndelig vitaminpille’ før eller efter korprøven, og plads også til en snak om de tekster, vi synger.