SoulSingers – gospelkor i Odense
SoulSingers – gospelkor i Odense

Korets ledelse

Korleder Janne Wind
Korleder Janne Wind

Korleder: Janne Wind

Med erfaring fra Sound of Gospel (13 år), Spread the Word, børne & ungdomsgospel (5 år) og utallige workshops med kor, konfirmander, musikskoler, aftenskoler gennem virksomheden OpenUp.dk, er Janne Wind en af Danmarks måske mest kompetente og erfarne kvindelige korledere. Der ligger sprælboblende energi, commitment og stor kærlighed til tekst, musik, den personlige udvikling og performance bag. Janne er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i Kbh som sanger og solist, er korlederuddannet fra Musikvidenskabeligt Institut på Københavns Universitet, er initiativtager og komponist på projektet PopSalmer, der har udgivet 60 nye melodier til kendte og elskede salmetekster i bøger og på CD, og er solist på 3 CD’er med tekst og musik af Arne Andreasen.

 

Pianist Lars Bruno
Pianist & Kapelmester

Kapelmester: Lars Bruno Nielsen

Som tidligere korleder af GospelKoret Collage og mangeårig pianist og kapelmester i en lang række sammenhænge er Lars den perfekte kapelmester og musikalske band-bagmand i SoulSingers.
Lars er uddannet pianist fra det Fynske Musikkonservatorium og har spillet med en lang række af de bedste danske gospelkor og solister som Opstand Gospel Choir, Marie Carmen Koppel og Unity.

Han har fantastisk indlevelse og gehør i musikken, og styrer både band, stemmegrupper og alt det praktiske musikalske med blid men fast hånd.

 

%d bloggers like this: