SoulSingers – gospelkor i Odense
SoulSingers – gospelkor i Odense

Hør os!

Fredag d. 28. marts kl. 17.45 optrådte SoulSingers med en halv times livekoncert og musikalsk happening på Odense Banegård Center for at støtte kampagnen ‘Online Overskud’. Du kan se et lille klip fra koncerten ved at klikke her!

Der kørte nemlig frem til d. 28. marts en virkelig vigtig kampagne for at fremme den positive og gode tone på nettet og de sociale medier. Det er så nemt at skrive grimt, hadsk og nedladende, og det går gospelkoret SoulSingers nu aktivt ind i at ændre blandt andet med ny tekst til gospelsangen Real Party, der handler om at vi skal huske at tale ordentligt, have respekt for hinanden og udvise online overskud. Det handler om at sætte fokus på måden folk taler til og om hinanden på sociale medier, vende den voldsomt negative tendens og skabe en god og sober online tone.

For mere info om Kampagnen henviser vi til OnlineOverskud.dk

SoulSingers har nu trænet intenst i 4 måneder og har allerede med stor succes optrådt for 300+ publikummer ved GospelGudstjeneste i Bykirken d. 11. marts, til privat guldbryllupsfest, for hundredvis af glade rejsende på Odense Banegårds Center, til Odense Havnekulturfestival og en stor debutkoncert i Bykirken. Vi elsker at synge sammen – og håber denne glæde og musikalske indlevelse smitter af også på jer med lækre sange med stærke budskaber, funky groove og inderlig fortolkning.

O-o-o-online overskud!

SoulSIngers på OBC 280314

%d bloggers like this: