SoulSingers – gospelkor i Odense
SoulSingers – gospelkor i Odense

Gospelpræst Gideon fortæller…

Der er kun to dage til SoulSingers laver julekoncerter i Bykirken, hvor hovedformålet er at samle penge så 150 trængende familier i Odense kan få julehjælp. Ordet gives derfor her til præst i kirken, Gideon – der fortæller lidt om projektet samt hvilken betydning julehjælpen har. Ses vi lørdag? Køb billet klik her!

Det er ikke alle, der får and eller flæskesteg på bordet juleaften. Nogle fordi de har andre madvaner, mens andre slet ikke magter at holde jul, fordi der er minus på kontoen. Derfor er der flere organisationer og kirker, der heldigvis står klar med julehjælp hvert eneste år. I Bykirken har vi målrettet vores julehjælp til enlige forsørgere, da de ofte er særligt trængte i juletiden. Vores julepakker indeholder alt lige fra flæskesteg, juleslik, juleservietter til julegaver til de mindste børn og andre små overraskelser. Julehjælpen er et forsøg på at bringe glæde ind i disse familier og vores erfaring er, at den virkelig gør en forskel. Herunder kan du læse et takkebrev fra en anonym mor til fire, der igen i år har søgt julehjælp. Jeg ville ønske, at alle mennesker kunne opleve det privilegium det er, at se glæden i ansigterne på de familier, der afhenter julehjælpen et par dage før juleaften. For flere af dem er julen reddet.

At vi igen i år kan uddele julehjælp skyldes i høj grad vores samarbejde med gospelkoret SoulSingers, der har base i Bykirken. Som kirke er vi stolte over at huse Fyns største gospelkor, hvor ønsket om at gøre en forskel, når længere ud end kun det musikalske. Jeg ser frem til lørdagens to koncerter med SoulSingers og Laura Kjærgaard, hvor overskuddet går til julehjælpen. To julekonceter der vil sprede julestemning helt ud i 150 trængte familiers hjem.

Vil du også være med til at redde julen for 150 trængte familier? Så er der stadigvæk ledige billetter til koncerten kl. 19.00

Jeg har fået tilladelse til at videresende denne takkemail fra en modtager af julehjælpen.

”Kære alle jer der gør en forskel

Sidste år var jeg så heldig at komme i betragtning til jeres julehjælp i sidste øjeblik, og da jeg skulle hente min pose med lækkerier og gaverne til mine børn var jeg lidt nervøs, for jeg vidste egentligt ikke meget om jer, men jeg blev mødt med åbne arme og følte mig i den grad modtaget med varme og forståelse for de fattige kår jeg og mine børn lever under. 

Det ser desværre stadig ikke godt ud økonomisk, jeg kæmper stadig med min fleks sag i kommunen.

Derfor håber jeg af hjertet at kunne komme i betragtning til jeres julehjælp igen i år?

Det var så hjertegribende at se mine børn pakke de gaver op som i havde lagt i vores pose sidste år, at jeg ikke kunne holde tårerne tilbage, de blev så glade og mine tvilling drenge på nu 5 år, sagde da de senere blev puttet. Mor du skal ikke være ked af det, vi er så glade for at julemanden tænkte på os, og vi passer godt på vores nye legoklodser. Af hjertet tak. Kærlige hilsner fra Enlig mor til fire”

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: