SoulSingers – gospelkor i Odense
SoulSingers – gospelkor i Odense

‘Godmorgen’ og undskyld…

Ja, vi ved det godt, det var MEGA-bisset sådan at snyde jer allesammen i går til at tro at SoulSingers rent faktisk skal rejse Europa rundt med Kirk Franklin til efteråret…  Vi ved også godt, at nu stoler I måske aldrig nogensinde på os igen, når vi fortæller om de vilde ting, vi skal… MEN!

Det VAR bare en aprilsnar… altså det med tourneen. UNDSKYLD!

Det er ganske sandt, at vi laver ‘Kirk Franklin Tribute’ (så vidt vides uden manden him-self) i ODEON lørdag d. 21. april, hvor vi stadig meget håber, I vil feste med fra publikumspladserne.

Det er også ganske vist, at fantastiske Laura Kjærgaard er gæstesolist, at vi har de dygtigste musikere med (Lars Bruno på keys, Jakob Riis på bas, Jesper Malling på trommer og Morten Nordal på guitar). Korleder er stadig Janne Wind og det var vist nok hende, der kom til at trylle-finde-på en snyde-1-aprils-historie og derfor har VILDT røde ører i dag, selvom hun vist også sidder og griner lidt i skægget. Det er til gengæld IKKE lyv, at hun faktisk SKAL på scenen d. 19. september i København til Kirk Franklin koncerten – men altså ‘kun’ som opvarmning.

Vi håber, I tilgiver os og stadig køber billet til ODEON d. 21. april. Vi LOVER at vi synger masser af Kirk Franklin sange, og det er ik’ engang lyv!

Køb din BILLET HER 

PS – billederne herunder er naturligvis korsangere, der skammer sig sådan over at have narret jer… UNDSKYLD!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: