Flyvende! 2


Det er ikke svært at være stolt korleder! I hvert fald ikke, når de 120 SoulSangere igen og igen løfter barren, strammer ballerne, involverer, udleverer, opgraderer og indlever sig – og overskrider alle tænkelige og måske mulige grænser. I denne uge synger SoulSingers koncerter med Odense Symfoniorkester, solist Marie Carmen Koppel m. band og ca. 300 gymnasieelever. Første koncert kulminerede i går aftes, efter en intens uge med prøver (og 6 måneders workshops/forprøver og et års planlægning!). Salen var fyldt til kanten at forventningsfulde publikummer, Marie indtog scenen og publikums hjerter – og koret LEVEREDE! Det kørte i olie fra start til slut, og det er bare så kæmpe stor en oplevelse for et kun 2 år gammelt kor at spille med de største. Odense Symfoniorkester kan bare noget helt særligt. De spiller skønt OG er bare så rare. Vi har virkelig følt os godt modtaget i huset, og samspillet har været forrygende – ikke mindst med producent og projektkoordinator Stine Brinch Nielsen, der har været fænomenal!

ÅH jeg håber ikke det er sidste gang (altså ud over koncerten i morgen, hvor vi gør det hele igen!)

 


Skriv et svar

2 thoughts on “Flyvende!

  • Birgitte Jensen

    Det er intet mindre end forrygende at få lov til at være en del af dette projekt. Følelsen, at få lov at stå på scenen med så mange korsangere, Marie Carmen Koppel og 70 mands orkester, er ubeskrivelig 🙂

  • Mette Marie Jansson Kock

    At være med på scenen og opleve hvordan det hele forløses og går op i en højere enhed. Det er så fantastisk og uforglemmelig en oplevelse at være en del af, top professionelt, forrygende, festligt, rørende og livsbekræftende fra top til tå.