SoulSingers – gospelkor i Odense
SoulSingers – gospelkor i Odense

Mona fortæller: “et særligt fællesskab” (SoulSingers Islandstour del 5)

Vi er stadig ikke helt færdige med at dele oplevelser fra SoulSingers Islandstour i april. Her har Mona samlet nogle af sine flotte billeder og lidt historier fra turen. Vil du selv mærke fællesskabet i SoulSingers? Kom og vær del af vores store sommerkoncert om små 3 uger: Tirsdag d. 31. maj kl. 20.00 i Bykirken… Der kan du også melde dig til efterårets store gospelworkshop (27.aug) til en SÆRLIG pris. Håber vi ses. Nå – må vi introducere Mona:

Nu er der gået noget tid siden vi i SoulSingers kom hjem fra et fantastisk eventyr på Island.  Jeg har sundet mig lidt – kigget billeder – talt med ”nye venner”  i SoulSingers  – vendt og drejet oplevelserne – såååå…… kan man være andet end glad i låget efter en succesfuld Gospelrejse til Island sammen SoulSingers og Korleder Janne Wind – NEEEEEJJJJJJ – det kan man ikke.

Fire fede dage med fuld fart på over hele linien – her var bestemt ingen spildtid – og her gik vi den modsatte vej af hvad man normalt ville ifølge  ordsproget ”Først yde – Så nyde”.  Vi startede i bogstavligste forstand med at ”NYDE ISLAND” dog sneg der sig en lille korprøve ind torsdag aften sammen med koret fra Lindakirkja. Onkel Lars var vildt fascineret af det nye flygel som man netop havde investeret i – og det VAR rigtig mange penge man havde investeret – 400.000 Dkr. –  ikke noget at sige til at Onkel Lars måtte tage en del billeder af det flygel, efter han havde fået lov til at spille på det.

Fredag havde vi hele dagen til at nyde den helt fantastiske Islandske natur – der var forskellige udflugtsmål – jeg havde sammen med Hanne Grethe, Tine, Anne og Marianne valgt Golden Cirkel – en tur rundt til Vandfaldet Gullfoss som med sin enorme kraft skærer sig ned i den Islandske undergrund, Geysir der konstant eksploderer i en 20 meter høj vand og damp søjle, Thingvellir National Park hvor kontinental-pladerne mødes afsluttende med en tur i det varme vand i den Blå Lagune.

Lørdag havde vi hele 4 koncerter startende i en udendørs svømmehal i Reykjavik – fed oplevelse at synge i det varme vand udendørs – publikums hoveder stak op på må og få fra de mange forskellige små bassiner. Herefter hastede vi ned til havnen hvor det utrolige smukke kulturhus Harpa ligger – her lavede vi en koncert på trappen med udsigt til de vilde og forskellige farvede glasfacader. Næste koncert var en optræden i Reykjaviks største kirke Hallgrimskirken – meget smuk kirke både udvendig og indvendig. En meget speciel oplevelse at synge gospel i så stort et kirkerum. Sidste koncert foregik i LindaKirkja sammen med vores nye venskabskor også en virkelig dejlig oplevelse.

Søndag sluttede vi af med en et par gospelnumre i Philadelfiakirkja hvorfra gudstjenesten blev live transmiteret til USA. Så nu er vi også internationale – smiler…  Det var en meget intens oplevelse i en hel  fyldt kirke – med et publikum der stående levede sig med ind i musikken – pragtfuld oplevelse – ja ligefrem bevægende – jeg så en hel del med meget blanke øjne efter den oplevelse – fascinerende må jeg sige.

Den største oplevelse for mig har nok i virkeligheden været det, at vores fællesskab i koret er blevet styrket efter rejsen til Island. Der er skabt venskaber på kryds og tværs – man har sunget, talt, sovet, kørt, spist, oplevet og ikke mindst grint så tårerne trillede ned af kinderne sammen med mennesker man måske aldrig ville have fået et forhold til ved blot at synge i kor hver tirsdag aften.  Jeg ved ikke om det er noget unikt for SoulSingers – men selv de der ikke havde muligheden for at deltage i rejsen til Island  – føler jeg har været med på én eller anden måde – i hvert fald i vores  hjerter.  Vi har et helt specielt fællesskab i SoulSingers.

Jeg glæder mig til de koncerter vi har på programmet her i løbet af sommeren  – i løbet af efteråret og vinteren. Og jeg drømmer allerede om nye rejsemål  med vores skønne Golpelkor SoulSingers, musiker onkel Lars og naturligvis vores  allesammens skønne korleder Janne Wind <3<3<3

Kærlig hilsen Mona
PS – klik på billederne og se dem i stor!

 

 

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

One thought on “Mona fortæller: “et særligt fællesskab” (SoulSingers Islandstour del 5)”

%d bloggers like this: