SoulSingers – gospelkor i Odense
SoulSingers – gospelkor i Odense

Esther skriver: “Ihh hvor jeg glæder mig”

Her på SoulSingers.dk overlader vi hver uge bloggen til SoulSangerne. Her inden opstart er det Esther, der får ordet. Værsgo, Esther, ordet er dit: 

Jeg har sunget gospel i 13 år, og kører nu på det 14., og jeg har været med til rigtig mange ting forbundet med gospel: adskillige workshops med udenlandske og indlandske instruktører, øvekor for spirende gospeldirigenter, masser af koncerter både med de store kor og et lille ‘intimt’ kor med adskillige kendte sangere som gæstesolister.

Nu står vi så her, liiiige foran ‘åbningen’ til det nye kor SoulSingers, og hold op hvor jeg glæder mig. Jeg har i flere år ikke haft denne forventningens glæde til at synge!

Hvad er det så helt konkret jeg glæder mig så meget til? Svarene er faktisk ret mange, og her er et lille udpluk.

Jeg glæder mig først og fremmest til, at koret bliver så alsidigt med et hav af muligheder. Der er jo noget for enhver smag – med koret i koret, assistentgruppen, solistgruppen samtidig med man er en del af den store helhed. Man kan også ‘bare nøjes med’ at være en del af det store kor, hvis man ikke er til alt det andet. Jeg glæder mig især til at der bliver stillet højere krav, så niveauet bliver løftet – det har jeg savnet de sidste år – udfordringen. Det der med at man synes, at ‘aaaahhhhrr det her er svært’ – men hvis man gider lægge lidt arbejde i det og øve sig derhjemme, så lykkes det alligevel… Man bliver aldrig for gammel til at lære eller til at blive udfordret, ej heller til at blive bedre. 

Esther skriverAllerede ved Infoaftenen medio Januar, fik vi en smagsprøve på hvad der venter os. Jeg var vild med det!! Der blev ikke tæsket rundt i de samme 2 linier eller den samme stemme. I får den to gange og så er det videre – fik jeg sagt jeg er vild med det?! Det er vist ikke helt nok – I LOVE IT…. Muligt der kommer nogle frustrations-momenter, og det gør der med ret stor sandsynlighed – også for mig, men jeg er klar til at tage udfordringen op

Lige nu synes jeg simpelthen bare der er alt for længe til D. 4/2 2014, men glæden er stor.
Kærlig hilsen Esther.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: