SoulSingers – gospelkor i Odense
SoulSingers – gospelkor i Odense

Erika skriver: “Jeg vil være stolt af SoulSingers”

For tredje gang her inden SoulSingers opstart giver vi en skrive-stafet til en SoulSanger. Denne gang fortæller Erika om hvad der virkelig betyder noget for hende om det at synge – Take it away, Erika:  

Jeg har lyst til at dele min bevæggrund for at blive så glad over vores nye super Soul Singers kor. Jeg har sunget siden jeg var teenager, og spillet musik også, men har desværre aldrig taget mig sammen til undervisning af min vokal.Hvis jeg er nedtrykt, skal jeg bare fordybe mig i musik, så bliver jeg straks ført hen i en anden verden.

Jeg har tidligere haft den holdning at gospel tilhører Harlem, og dem der kan det, men jeg har revideret den opfattelse. Gospel tilhører alle der lægger sjæl i det, og som har en fremragende korleder, som ikke lader sig nøjes med det næstbedste. Og så er der plads til os på 50+:)

Jeg har SÅ meget jeg personligt gerne vil lære med min vokal. Jeg synes det er berigende at møde så mange dejlige mennesker, og udover hygge og samvær, så sætter jeg seriøsitet højt på min liste. Rent menneskeligt har jeg det sådan at jeg er ligeglad med hvilken religion man tilhører, og hvilken farve man har, og hvilken baggrund man kommer med, bare man behandler hinanden med respekt og anerkendelse. ErikaDet fornemmer jeg er essensen i Soul Singers, og derfor vil jeg lægge mig i selen for at gøre mit bedste for at få det til at fungere, og selv yde det jeg kan. Jeg forventer at få lært at lægge mine hæmninger væk, være stolt af koret og vokse af sammenholdet, respekten, anerkendelsen som vil alle er indstillet på at give hinanden.

Sidst men ikke mindst vil jeg sige tak til dig Janne, for dit sprudlende humør, din iver og ambition til dette kor, din kæmpe sanger/kor kompetence og for at du altid svarer os på vores spørgsmål. Jeg glæder mig helt vildt til den 4.februar og de kommende events og øvedage:)

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: