SoulSingers – gospelkor i Odense
SoulSingers – gospelkor i Odense

Erika skriver: “Så tror jeg snart at folk har hørt om Soulsingers”

Der er meget at fortælle om i SoulSingers lige nu. I fredags var vi åbningsnummer på Odense Havnekulturfestival – og det og meget andet fortæller SoulSanger Erika om herunder:
Efter intens øven, planlægning og hotte kor-seancer, nåede vi endelig til dagen. Spændte som bare pokker, og ikke mindst forventningsfulde. Jeg personlig fornemmede at ALLE var sat op til denne event. OG VI GJORDE DET. Vi gav den gas, og jeg var stolt som en pave, at være en del af det. Tilbagemeldingerne fra min værste kritiker (tidligere DJ), var at det lød hamrende godt, og at vi kom helt ud over scenekanten. Især skiftene i numrene og tilbage til udgangspunktet, fik kæmpe positiv respons, lige cacao til høregangen for en DJ. Efter en vellykket mash-up på havnen – klaskede jeg og 2 andre korsangere helt sammen ved aftensmaden. Trætte men tilfredse – og med en udløst spænding, som vi slet ikke var klar over var så mægtig. Tusind tak for en vellykket koncert og tusind tak for at i alle er som i er <3
I koret lige nu, arbejder vi så på vores debutkoncert, ENDELIG:) Jeg glæder mig helt vildt, det bliver så cool det her. Stort set alle sange kører efterhånden på rygraden – hvilket giver frihed til også at nyde det. Indsatsen med at få folk til at komme er også i top, omend det kan være svært at samle folk på grund af pinsen – hvor mange er på tur eller har ferie. Vi tror på stort fremmøde – og uanset om der sidder to – så giver vi den gas alligevel, for som Janne siger, “The show must go on”.
Det er også en fornøjelse at opleve at støttesangerne bliver brugt, inklusiv mig selv – så tak for tilliden til jer der har benyttet lejligheden til at blive bekræftet i at I gjorde det rigtige, eller til jer som tog imod støtten. Fortsæt endelig med det:)
ErikaTirsdag efter koncerten – er der solist/boble aften. Jeg glæder mig totalt meget – men er også nervøs på den fede måde. Typen der næsten altid hopper ud i noget, jeg ikke er sikker på jeg er god nok til:) Ikke desto mindre, er SoulSingers stedet hvor man får lejlighed og anerkendelse til at hoppe ud i det:)  Spændende  hvad der kommer ud af det.Til sidst vil jeg lige fortælle at jeg oplever at trivslen i SoulSingers er i top. Man fornemmer altid den gode stemning – får et smil eller et kram og returnerer. Vi lærer flere og flere at kende, og trods vores forskellighed tror jeg at vi har kærligheden til sang, gospel og næstekærlighed tilfælles, og så er vi vel de rigeste mennesker der findes:)
Tak for din tålmodighed Janne – jeg håber du opnår det ultimative med os SoulSangere – og indtil nu er vi stærkt på vej -takket være dit store arbejde.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

One thought on “Erika skriver: “Så tror jeg snart at folk har hørt om Soulsingers””

%d bloggers like this: