SoulSingers – gospelkor i Odense
SoulSingers – gospelkor i Odense

Erika skriver: “Fra grimme ællinger til smukke svaner…”

Så er den nye korsæson ved at være kommet godt fra start, og vi har i går og i dag auditions, ikke bare til optagelse som SoulSanger i koret, men også til solister og andre musikalske ressourceopgaver i koret. Det skaber lidt spænding og nerver rundt omkring – og det fortæller Erika om i sit indlæg her:
Fra grim ælling til smuk svane.
Måske ikke så bogstaveligt, men dog alligevel. Medmenneskelighed, omsorgsfuldhed, humor, seriøsitet, autenticitet og rummelighed, prægede audition søndag den 7.september 2014. Følelsen af at være en grim ælling, med drømmen om at vise en smule talent, men uden mod til at gøre det. Følelsen af at være rigtig klumset, når man har taget mod til sig til at præstere. I det hele taget følelsen af at være den grimme ælling blandt kommende svaner.
Her kommer så den smukke talentfulde frk. svane, og giver én chancen for at komme ind i flokken af de andre svaner. Hun synes ikke man er grim, hun siger man skal tro på det man gør. Hun forventer at man gør et ekstra stykke arbejde for at opnå sit mål. Hun giver plads til  nerver, hun smiler og har overskud og forståelse for præstationsangst:) Hun ved hvad det handler om, og med frk svanes eget vidunderlige talent og sikkerhed, får hun den smukkeste følelse plantet i den grimme ælling, og gyder håb – gennem venlighed og kærlighed. Nu er man ved at lære at flyve:)
Tænk, nu er der ingen grimme ællinger i SoulSingers, kun spirende svaner som vil flyve i flok, og danne det smukkeste scenarie som nogensinde er set:) Mange vil opleve dette fænomen og aldrig glemme det, og fortælle andre om det.
Som i nok har gættet er det mig som har haft følelsen af ikke at være god nok, og var rystende nervøs til audition. Men mødet med Jannes søde og kærlige smil, og hjælp til at forsøge at slappe af, samt anerkendende feedback, men autentisk konstruktiv kritik ( stadig på den omsorgsfulde måde), gav mig mod og lyst til at give den en ekstra skalle:)
Det var hyggeligt at mødes på tværs – nye som gamle SoulSangere, som ventede og bakkede hinanden op. Vi er unikke, så glæd jer alle nye sangere:) Vi ses tirsdag.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: