SoulSingers – gospelkor i Odense
SoulSingers – gospelkor i Odense

Erika skriver: Fortvivl ej <3

Her i november har SoulSingers arbejdet i 6. gear. Vi knokler for at blive klar til optræden på fredag, optræden på tirsdag og selvfølgelig 2 store julekoncerter og en ekstra juleoptræden med næsten nyt julerepertoire. Og så havde vi lige besøg i tirsdags af 300 gymnasieelever, med repertoire til Marie Carmen Koppel koncerterne til marts. Det er lige til at blive overvældet og rundforvirret af – ikke mindst for de Soulsangere, der er startet i koret her efter sommerferien. En af korets sangere har derfor skrevet en opmuntrende hilsen med lidt støtte og kærlighed til at dulme kaos. Ordet gives her til Erika:

Kære alle, specielt nye medlemmer af koret – se på overskriften.

Det kan være overvældende at komme ind i et etableret kor. Overvældende at tro, at man skal kunne hver en strofe, hver lyrik, med det samme. Foruden at føle, at man er nødt til at engagere sig 100% i alle events m.m.

Vi har været der, os der allerede er etablerede, og udfordres hver tirsdag stadig væk. I nær fremtid vil I tænke “Piece of cake”, og I vil hente såvel korstemme og tekst ned fra det sted i hjertet, hvor sangen har lagret sig.

Koret handler om samvær, dejlige toner og tekster, om kærlighed, og Soulsingers er det sted hvor der er plads til individet, med det man har med sig.

Der er sket store udviklinger i Soulsingers fra vi startede. I takt med udviklingen, sker det samtidig med, at der er forventninger til vores præstationer, og vi må derfor lægge os i selen, hvis​ vi skal leve op til renommé og til ambitionen om, at ville være Danmarks bedste gospelkor.

Det kræver hjemmearbejde, så meget man magter – så man mest bruger tirsdage til at samsynge og rette fejl. Vi skal bruge hinanden, både i stemmegrupperne såvel som i stemmestøtter og trivselsambassadører.  Den oplevelse vi sammen skaber her, er unik, og vi er fælles om både det, der er svært og det, der er glade oplevelser.

Hvis noget halter i enten stemme eller tekst, så søg en stemmestøtte, og hvis noget halter i korets sociale sammenhæng, så kom endelig til en trivselsambassadør, og få en snak. Hvis man ønsker anonymitet er det anerkendt, og hvis man ønsker at trivselsgruppen skal drøfte noget, er det også anerkendt.

Vi er her i Bykirken af kærlighed til sang men også af kærlighed til vores medmennesker. Derfor…..Tag det roligt, vi skal nok nå at blive store sammen, og få en masse dejlige og glade oplevelser sammen, og nyde det store øvearbejde vi alle lægger for dagen. Når finesserne er på plads, kan alle de andre kor bare komme an:)

“Se dig ikke tilbage – du skal ikke den vej”.
Kærlig hilsen Erika

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

One thought on “Erika skriver: Fortvivl ej <3”

%d bloggers like this: