SoulSingers – gospelkor i Odense
SoulSingers – gospelkor i Odense

Erika skriver: “En heldig SoulSanger”

December er en travl tid – også for SoulSingers, der ud over egen julekoncert lørdag d. 13. december, hvor vi samler ind til Julehjælpen i Odense, netop har været ude til endnu en bestillingsopgave. Denne gang varmede vi op for vokalgruppen Basix, der netop er vendt hjem fra deres USA-tourné. SoulSingers er ikke engang ét år gamle, og har allerede et flot CV at vise frem. Det rører og skaber eftertænksomhed i korsangerne, og det har Erika herunder skrevet en hilsen om
På forhåbenlig gensyn til vores julekoncert (få billetter – klik her!).

Hvor heldig har man da lov at være.
Man starter i et kor, glæder sig hver tirsdag, og inden man ser sig om, står man og synger opvarmning i Ansgar Kirke.Ikke bare opvarmning – men opvarmning for Basix, det mest komplette acapella-band ever.
Hvad skal det da ikke ende med. Vi bliver præsenteret for mange udfordringer, som alle sammen giver os læring, glæde og rutine. Vi kan spejle os i andre, og især bør vi kigge på Basix som for jeg ved ikke hvilken gang, synger samme sange igen og igen. Måske kan vi være trætte af at gøre det 20 gange – men de har måske gjort det 20 x 500 gange. De ligner nogen, som elsker det de gør, og som for første gang vil vise folk hvad de kan. Det skal vi huske når vi optræder, og vi bliver bedre og bedre til det.
2014-12-06 16.22.35-1Vi skal huske at det er genkendelsen der skaber glæde, og det er det folk kommer for at høre + lidt nyt:)
En fed fornemmelse er det da ogå at man fornemmer sammenholdet i Soulsingers. Hvis man er lidt utryg, ikke kan huske en linje – eller ikke er oppe på beatet – ja så er sidemanden der og løfter kvaliteten:)At få anerkendelse af Basix er vist også noget at det ypperligste vi kan få – og det fik vi i hvert fald, mens vi varmede op – hvor de i starten holdt sig for sig selv i musikerrummet, men troppede op – da vi startede med at synge – hvor fedt er det ikke lige.
Jeg har behov for at sige tak til alle mine soulmates fra SoulSingers, for den glæde jeg altid får, når jeg er sammen med jer, og tak til Janne for en fantastisk præstation med SoulSingers:) Jeg glæder mig til julekoncerten og ikke mindst til hvad næste år mon byder på af spændende udfordringer. Kærlig hilsen Erika.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 thoughts on “Erika skriver: “En heldig SoulSanger””

%d bloggers like this: