SoulSingers – gospelkor i Odense
SoulSingers – gospelkor i Odense

Dagens Kirk: “The Blood Song” (korlederen skriver)

Jeg tager lige ordet selv her, for at dele den smukkeste påske-gospel-ballade med jer. Nu går vi old-school Kirk Franklin. Faktisk skal vi helt tilbage til “The Rebirth” albummet fra 2002, der bobler af vild gospel (Hosanna, Brighter Day, He reigns og en anden VILD påskegospel Don’t Cry).

De sætninger, der altid ringer i mit hoved, når jeg synger eller hører Blood Song er de stærke linjer:
“We may be different, but the God we serve’s the same. Yet every Sunday we seperate and bring the Father pain”… Jeg tænker så tit over, hvor trist det er, når vi slås om, HVEM der tror på Gud på den mest rigtige måde. En stor sorg i mig er netop, når forskellige dele af ‘kirken’ verden over forsøger at tage patent på, at netop deres måde at tro på er den eneste rigtige – og helt personligt for mig, er denne magtkamp en af hovedårsagerne til krig på alle planer.

Tænk om vi kunne løfte os over fortolkninger, udlægninger, oversættelser og retninger og vende tilbage til essensen af kærlighed, kærlighed og kærlighed. Starte med os selv og lade det sprede sig som modgift til magt, vrede og frygt.

Jeg skal synge denne ballade som duet med Laura Kjærgaard til SoulSingers ODEON koncert d. 21. april. Det er altid et højdepunkt for mig, at være på scenen med fedt band, skønt backingkor og verdens bedste duet-makket. Jeg håber, vi igen i år kan være med til at sprede et vigtigt budskab om kærlighed, kraft og sammenhold! Ses vi?

Rigtig glædelig påske
Kærlig hilsen

Korleder Janne Wind

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: