SoulSingers – gospelkor i Odense
SoulSingers – gospelkor i Odense

Dagens Kirk: “My World needs you” (Tina skriver)

Man kan komme i kontakt med ALLE følelser, når man hører og synger gospel. Også de svære og triste. Det er healing at mærke det hele, og det fortæller Tina om her i sit lille indlæg om dagens Kirk Franklin sang:

Jeg bliver så glad når jeg lytter til Kirk Franklins sange og når jeg allermest savner min afdøde bror, så lytter jeg til ”My World Needs Your”. Han synger blandt andet >> show me your face << i teksten og for mig til at tænke på hvordan min bror så ud og alt den glæde han spredte i mit liv den gang. At projektere hans sange til mine personlige tanker gør mig glad trods savnet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: