SoulSingers – gospelkor i Odense
SoulSingers – gospelkor i Odense

For aktive Soulsangere

Når du er optaget i SoulSingers og har betalt kontigent, kan du få adgang til vores bagvedliggende univers her på webben. Her vil du få adgang til en række ting i stadig udvikling, som koret finder sine fødder.
Der bliver adgang til at downloade noder, se medlemslister, melde til og fra til arrangementer, finde relevant info om arrangementer og meget mere. Alt dette bliver gennemgået til kommende korprøve, så fortvivl ikke, hvis det er mystisk!

Hvis ikke du er SoulSanger – eller hvis du endnu ikke har betalt kontingent kan du IKKE være med her – så er du velkommen til at kigge rundt på hjemmesiden og se hvad vi ellers tilbyder og holde dig orienteret om kommende optag, workshops, gospelgudstjenester og koncerter.

Hvis du ER Soulsanger: (dette system er under udarbejdelse, så brug det venligst ikke endnu)

Da kontingent pr halvår i koret er 700 kr (og du allerede har betalt det), har du fået tilsendt en RABATKODE så du kan tjekke igennem her uden at betale noget. Har du ikke fået rabat-koden kan du skrive her og få den. Du kan også skrive, hvis du ikke kan få det til at virke – eller sige til ved næste korprøve, så kigger vi på det der.

[pmpro_levels]

%d bloggers like this: